Basisschol De Bron

B.S. Brede School de Bron

Basisschool de Bron organiseert activiteiten waarbij onderwijs en ontwikkeling van kinderen de kern vormt.

Basisschool de Bron is een school voor primair onderwijs en biedt eigentijds modern onderwijs aan waarbij de talenten van kinderen kansen krijgen, groot kunnen en mogen worden. Waar een ieder, ongeacht achtergrond of afkomst , welkom is, gekend en erkend wordt in authenticiteit en autonomie.

Basisschool de Bron verzorgt onderwijs dat altijd dienstbaar is aan het ontwikkelingsproces van kinderen, daagt kinderen uit nieuwsgierig te zijn, houdt rekening met individuele mogelijkheden en zorgt voor onderwijskwaliteit die hoger is dan de landelijke inspectie normen.

Basisschool de Bron wil zich binnen het basisonderwijs kleurrijk onderscheiden, gebruik makend van de wereld om ons heen, werkt met enthousiaste medewerkers en heeft oor en oog voor wat de wereld van morgen van ons vraagt en verwacht.

Basisschool de Bron maakt deel uit van het Integraal Kindcentra. Samen met de Peuterspeelzaal, het Kinderdagverblijf, de Buitenschoolse opvang en U als ouder voelen wij ons verantwoordelijk voor het aanbod in ontwikkelingskansen van Uw kind.

Basisschool De Bron nodigt U van harte uit om de verschillende paginaís van deze site te bekijken. Wij wensen U veel lees- en kijkplezier. Wilt u eens kijken hoe basisschool de Bron er van binnen en van buiten uitziet en hoe er gewerkt wordt? Maak dan een afspraak. U bent van harte welkom.

Basisschool de Bron is van ons allen (ouders, kinderen en team) en we zijn trots op onze school. De prettige sfeer binnen de school geeft een veilig gevoel. Dit vormt de basis om met elkaar te bouwen aan de toekomst van de kinderen

Basisschool de Bron vraagt u om met ons mee te denken. Heeft u vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op. Graag tot ziens!

Namens Basisschool De Bron,

Kim Tholen