Buitenschoolse Opvang (BSO)

BSO de Bron
Bij BSO de Bron zijn basisschoolkinderen van 4 tot 13 jaar welkom. De BSO is ingericht op spelen, knutselen en ontspannende activiteiten. Met leuke, leerzame en verrassende creatieve en sportieve activiteiten inspireren we de kinderen en dagen we ze uit. En natuurlijk is er tijd en ruimte voor ontspanning: lekker spelen, ravotten,  een boekje lezen, even lummelen of je verhaal delen. Persoonlijke aandacht voor alle kinderen is daarbij vanzelfsprekend, ook als het druk is.

Lekker naar buiten
Als het weer het toelaat gaan de kinderen naar buiten. Frisse lucht doet elk kind goed. We gebruiken de speelplaats van school of gaan naar het aanpalende voetbalveld.

Een gezonde start
'Elk kind verdient een gezonde start'.  Een van de speerpunten is (meer) bewegen en gezonde voeding.
Hoe eerder we kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Jonge kinderen die gezond opgroeien en een gezonde leefstijl aanleren, hebben op latere leeftijd een grotere kans dat ze gezond zijn en blijven.
Op maandag tot en vrijdag krijgen de kinderen elke dag een gezond stuk fruit en een verantwoord tussendoortje. Op woensdag en vrijdag eten we samen een broodmaaltijd.

Vakantieprogramma
Tijdens vakanties bieden wij een gevarieerd vakantieprogramma aan met tal van activiteiten, bijvoorbeeld een bezoek van de brandweer, een bezoek aan een dierenarts, dance workshops, kookactiviteiten, knutselen, een sport- en spelmiddag, speurtochten en nog veel meer.

Openingstijden
BSO de Bron biedt opvang aan op maandag- t/m vrijdagochtend van 7.30 - 8.30 uur en op maandag- t/m vrijdagmiddag van 15.00 - 18.30 uur. Op woensdagmiddag is er opvang vanaf 12.30 uur, op vrijdagmiddag vanaf 12.00 uur.
De BSO is 52 weken per jaar geopend. Op feestdagen is geen opvang.

Kennismaken
Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

Meer informatie?
Neem dan een kijkje op de website van Spelenderwijs. [www.spelenderwijs.nl]
Op deze website treft u ook de contactgegevens aan.